Wie zijn we?

Bij de Landlopers kun je iedere dinsdag en donderdag een hardlooptraining volgen onder begeleiding van gediplomeerde trainers.

De starttijd is 19:30 uur, de eindtijd is ongeveer 21:00 uur. Je kunt zelf bepalen op welke dagen je komt trainen, maar uiteraard werk je pas goed aan je conditie en techniek als je regelmatig meetraint.

Het lopen in een groep zal je zeker motiveren!

Afwisselend

De trainingen zijn erg afwisselend: het programma is telkens anders en er zijn meerdere trainers, elk met hun eigen stijl.

De trainingen beginnen met een warming-up: rustig inlopen op eigen tempo en de spieren met rek- en strekoefeningen voorbereiden op de loopscholing, die is gericht op een goede looptechniek.

Dan volgt de kern van de training, meestal in de vorm van intervallen in allerlei variaties. De hoofdtrainer zorgt ervoor dat het schema een logische en verantwoorde opbouw heeft.

Soms bevat de training een spel- of testelement. Tenslotte loop je rustig uit en je eindigt met een fijne cooling-down in de vorm van rekoefeningen.

Niveau

Niveauverschillen tussen de lopers vormen geen probleem; er wordt op een slimme manier voor gezorgd dat de groep tussentijds steeds weer bij elkaar komt. Het is wel vereist dat je 10 kilometer kunt lopen in 60 minuten. ‘Samen uit samen thuis’ is ons motto.

Sfeer

De sfeer is ongedwongen en gezellig. Er wordt regelmatig onderling afgesproken om aan hardloopevenementen deel te nemen. Ook is er jaarlijks een leuk en relaxed uitje.

Kosten

De jaarlijkse kosten bedragen € 65. Je kunt met korting mooie, functionele Landlopers-kleding aanschaffen via onze sponsor Maltha Sport in Delft.

Interesse?

Als je interesse hebt, kun je vrijblijvend een aantal keren meetrainen. Neem dan bij voorkeur van te voren even contact op.